MODEL OF THE WEEK: MOLLY BAIR

In another article from the Model of the Week series, I bring you an unusual but very beautiful 182 centimeters long model with an 'alien' nickname: Molly Bair. I hope you'll like Molly due to this article at least as much as I do.

V dalším článku ze série Modelka týdne vám přináším velmi neobvyklou, ale nádhernou 182 centimetrovou modelku s křišťálově modrýma očima s přezdívkou 'mimozemšťan': Molly Bair. Doufám, že si jí díky tomuto článku oblíbíte alespoň tak, jako já. 

 

Molly Bair was born on March 25, 1997 in Pennsylvania, but she has a Czechoslovak origin (which is quite a coincidence because I'm from the Czech Republic, yayyy). During her childhood, she was often ridiculed because of her atypical appearance and very thin and long figure. In a later interview with CNN, she admitted: "„I would never think that a girl who spent most of her childhood with a unibrow, glasses and a Yoda shirt would be in Vogue Italia!” Molly was discovered in New York's streets by scout from The Society Management. "I was scouted while I was walking around New York blindly while visiting a friend. We went to the Hell’s Kitchen Flea Market and an agent approached me and gave me her card. My mom thought I should contact them, so I later sent her this really long, random email, like 'Thank you for your interest, blah, blah, blah…' And my agent got back to me in one minute—I was so surprised! She asked when I could send pictures, so I sent them right away. They were so bad, and she was like, 'When can you come here?' I did some test shoots, of course, and then the first thing I booked was a Proenza Schouler exclusive and a Prada exclusive,” recounts her beginnings Bair.

Molly Bair se narodila 25. března 1997 v Pensylvánii, ovšem má československý původ (což je docela náhoda, protože já jsem z Česka). Během dětství bývala často zesměšňována kvůli svému atypickému vzhledu a velmi hubené a dlouhé postavě. V pozdějším rozhovoru pro CNN přiznala: „Nikdy bych si nepomyslela, že se dívka, která strávila většinu svého děství se srostlým obočím, brýlemi a Yoda tričkem, objeví v italském Vogue!” Molly byla objevena zcela náhodou v new yorských ulicích agentkou z The Society Management. „Byli jsme s pár přáteli zrovna na bleším trhu, když k nám přišla nějaká scoutka a dala nám vizitku. Máma si myslela, že bych je měla kontaktovat a tak jsem jim napsala opravdu dlouhý e-mail s textem, jako 'Děkuji za váš zájem a bla bla bla..' Scoutka mi odpověděla velmi rychle, což mne samotnou překvapilo'  Zeptala se, zda bych jim mohla poslat nějaké mé fotky, a tak jsem je okamžitě poslala. Byly hodně špatné a agentka se mě zeptala, kdy můžeme přijít k nim do agentury. Šla jsem tam velmi brzy, nafotila testovací polaroidy a téměř hned si mě zabookovali pro módní přehlídku Proenza Schouler a Prada,” líčí své začátky Bair. 

 

She has appeared in editorials for Italian, British, Japan and German Vogue, French Numéro, W, and i-D. She has walked the runways for Miu Miu, Fendi, Moschino, Prada, Vera Wang, Chanel, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Gucci, Proenza Schouler, Balenciaga, Sonia Rykiel, DKNY, Michael Kors, Alexander Wang, Marc Jacobs, Kenzo, Max Mara, Maison Margiela, Dior and Diane Von Furstenberg. She has appeared in advertising campaigns for Prada, Alexander Wang, Stella McCartney, Coach, Marc Jacobs, and Vera Wang. "I'm going to have to say the Prada was one of my favourites because the collection and set were kind of mind blowing. Also in my favorites were Wang, Chanel, Proenza, and Giles," said Molly on the question 'what was her most favourite fashion show'. 

Nafotila editorialy pro italské, britské, japonské a německé vydání magazínu Vogue, francouzské Numéro, W a i-D. Šla přehlídky pro takové značky jako Miu Miu, Fendi, Moschino, Prada, Chanel, Alexander McQueen, Vottega Veneta, GUcci, Balenciaga,  DKNY, Michael Kors, Alexander Wang, Mardc Jacobs, Kenzo Max Mara či Dior. Také se objevila v mnoha kampaních pro Pradu, Alexandera Wanga, Stellu McCartney, Coach či Marc Jacobs. Na otázku, jaká je její nejoblíbenější kolekce, odpovděla: ”Budu asi muset říct, že Prada byla jedna z mých nejoblíbenějších přehlídek, protože kolekce byla zkrátka dechberoucí. Mezi mé další oblíbené přehlídky pak patří Wang, Chanel, Prienza a Giles.


Meanwhile, a twenty-year-old model playing tennis and loving Tokyo already knows what she wants to do in the future when she finishes modeling. "My plan is go to a university with a major environmental field in the city that will be a far way from New York City. When I go to school, I want it to be out of town so it does not distract me. "If you want to watch her life, you can on instag here. And finally, one of her quotations, which I fully agree with. ""Beauty is loving and having confidence in who you are and what you look like."

Zatím stále dvacetiletá modelka hrající tenis a milující Tokyo už ví, co chce v budoucnu dělat, až skončí s modelingem. „Mým plánem je jít na univerzitu s hlavním oborem životního prostředí ve městě, které bude hodně daleko od New Yorku. Když bych chodila do školy, chci aby to bylo mimo velkoměsto, aby mne to nerozptylovalo.” Pokud chcete sledovat její život, můžete na instagramu zde. A na závěr jeden její citát, s kterým plně souhlasím. ”Krása je milující a má důvěru v toho, kdo jsi a jak vypadáš,”

Share:

0 komentářů