CHANEL PRE-FALL 2018 COLLECTION

Karl Lagerfeld took his new 'pre-fall' Chanel collection 2018 nostalgically and decided to show it in his hometown; Hamburg (which is in Germany). That's why he cared very much on it and even in his models he feels a touch of nostalgia and inspiration in the early days. Karl has aligned the simplicity and elegance that the Chanel brand has been built in since its inception. In the show we could see the classic vintage 'Oxford shoes' from the early 1930s, the seamless hat, the tweed jackets, the extended trousers, the classic black jackets with butterflies and oversized knit sweaters.

Karl Lagerfeld pojal novou 'před-zimní' Chanel kolekci 2018 nostalgicky a rozhodl se ji předvést ve svém rodném městě; německém Hamburku. Proto si na ní nechal obzvlášť záležet a i v jeho modelech je cítit nádech nostalgie a inspirace rannou tvorbou. Karl sladil jednoduchost a eleganci, kterou má značka Chanel v sobě již od vzniku pevně zabudovanou. Na přehlídce tak bylo možno vidět například vintage 'Oxfordky' na vyšším podpatku ve stylu raných třicátých let, námořnické čepice, tvídová saka, rozšířené kalhoty, klasická černá saka s motýlky či oversized pletené svetry.

 

Každá modelka i model na sobě taktéž měli jako hlavní doplněk čepici; ať už se jednalo o tylovou síťku či čepici v námořním nebo vojenském stylu. Mimoto se přehlídka konala ve velmi zajímavé budově a to ve víceúčelové Labské Filharmonii ležící na řece Labi. Prostor byl na přehlídku jako dělaný; veliká prosvícená místnost se skleněnou přední stěnou nabízela nové možnosti a také nový pohled. 

Each models also had a cap as the main complement; whether it was a net or a cap in a naval or military style, which made it very interesting actually. In addition, the show was held in a very interesting building, and in the multi-purpose Elbe Philharmonic on the River Elbe. Space fot this show was epic; a large, enlightened room with a glass front wall offered new possibilities and new look. 

 

 

 

 

 

The collection was held on 7th November 2017  in Elbphilharmonie Hamburg.

Kolekce se konala dne 7. prosince 2017 v Labské Filharmonii v Hamburku.

Share:

0 komentářů